O nama


Kreativnost, inovativnost i vrhunska usluga ključ su formule uspjeha zbog koje je Glamour već više od dva desetljeća najprestižniji i najpopularniji frizerski salon u Zagrebu.

U minimalistički elegantnom interijeru salona u Medvedgradskoj ulici u centru Zagreba uživat ćete u najnovijim tehnikama šišanja, bojanja i stylinga frizura, kao i u najluskuznijim tretmanima za njegu i zdravlje svih tipova kose.

Uz tim vrhunski educiranih frizera na stručnim sajmovima u Londonu i najbolje svjetske preparate za njegu i styling kose poput Alterne, Olaplexa, Kevina Murphyja ili Alfaparfa, kreativna direktorica i vlasnica Glamoura Milena Maršić maksimalnu pažnju posvećuje individualnim potrebama svakog klijenta, bilo da se radi o ženama, muškarcima ili djeci.

Glamourovi frizeri redovito surađuju na snimanjima najpoznatijih modnih magazina poput Voguea, Ellea i Cosmopolitan, sa svim vodećim hrvatskim fotografima kao i na snimanjima brojnih domaćih i međunarodnih reklamnih kampanja. Ako je zadovoljna mušterija ona koja se uvijek iznova vraća, onda su tisuće Glamourovih vjernih klijenata najbolji dokaz frizerske tradicije i kvalitete usluge kojima u Zagrebu, kao ni u regiji - nema konkurencije!